ÁLLVÁNY BÉRLÉS

RemerBau-Galeria-32 (1)

ÁLLVÁNY BÉRLÉS, ÁLLVÁNY KÖLCSÖNZÉS


Az állvány bérlés során a kivitelezők a munkabiztonságot, a gyors rendelkezésre állást és a pontosságot preferálják. Az állvány kölcsönzésével, időt és pénzt takaríthat meg, ami javítja a költséghatékonyságot. Megbízóink felé hosszú évek tapasztalatával szerzett állványépítési tapasztalatot, folyamatos monitorozáson alapuló igényfelmérést, pontos tervezést és precíz kivitelezést biztosítunk, így ügyfeleinkre néhány közös munka után, mint törzsvevőkre tekinthetünk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje árajánlatunkat!


Milyen egy jó homlokzati állvány ?

Állvány kölcsönzés néhány kiemelkedően fontos szempontot mindenképp érdemes figyelembe vennie annak érdekében, hogy megfelelő szerkezetet válasszon. A jó állványszerkezetet minden esetben nagy teherbírással, stabil vázzal, megfelelő padozattal és kiegészítőkkel kell megépíteni. Annak érdekében, hogy az állvány minden előírásnak megfeleljen, a fenti szempontok nem elhanyagolhatók.

Ha minden kritériumnak eleget tevő állványszerkezetre van szüksége, bízza szakértő csapatra az állványzat kialakítását, bízza ránk az állványozást a tervezéstől az építésig. Az évek alatt, mióta állványzat építéssel, állvány bérléssel foglalkozunk, komoly szakértői gárdával rendelkezünk. Munkatársaink elkötelezettek a minőségi munkavégzés terén, így amennyiben a mi szolgáltatásainkat választja, biztos lehet benne, hogy maximális precizitással és szakértelemmel állunk rendelkezésére.

Állvány bérlés
Homlokzati állvány bérlés ár
Állvány kölcsönzés

Az állvány bérlés során az alábbiakra ügyeljen

Annak érdekében, hogy mindig minőségi állványszerkezettel dolgozzon, az alábbi szempontokat vegye figyelembe állvány bérlés során:

 • Milyen anyagú az állvány?
 • Mennyire időjárás álló a szerkezet?
 • Mióta használják az állványt?
 • Hányszor került már szétszedésre a szerkezet?
 • Megfelelő védőfestéssel bír a szerkezet?
 • Rendelkezik-e az állvány minden szükséges kiegészítővel?
 • Mi az, ami az állvány bérlés ár végösszegéhez még hozzáadódik? (például biztonsági felszerelés, védőháló, stb.)

Ha a bérlést kínáló szolgáltató a fenti kérdések bármelyike esetén kitér a válaszadás alól, azt tekintse intő jelnek!
Nálunk a fenti kérdések mindegyikére pontos, őszinte választ kap, hiszen így tudjuk csak biztosítani, hogy partnereink maximális szolgáltatást kapjanak tőlünk.


Állvány kölcsönzés nálunk!

Cégünk a kisvállalkozók sorából nőtte ki magát, a mai méretei már gigantikusak. Sok ezer négyzetméternyi állványzattal rendelkezünk, az állvány kölcsönzés menete pedig nálunk rendkívül gördülékeny. Több helyen is jelen tudunk lenni egyszerre, így az ország több pontján, egyszerre akár több építkezés során is igénybe tudja venni szolgáltatásainkat. Munkavégzésünk során nincs csúszás, nincs várakozás. Büszkén mondhatjuk magunkról, ma már a legnagyobbak között vagyunk ezen a szolgáltatási résen.  A határidők tartásához elengedhetetlen a gyors, megbízható és a minőségi építés mellett elkötelezett állványzat-bérbeadóval való együttműködés. Bízza ránk magát, állvány kölcsönzés szolgáltatásunk által hatékonyabbá tesszük munkáját!

 • RUGALMASSÁG
 • MEGBÍZHATÓSÁG
 • KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG
 • PRECÍZ, GYORS KIVITELEZÉS

MIÉRT AJÁNLJUK MAGUNKAT?

 • Mindig friss, naprakész információkkal rendelkezünk az érvényben lévő állványozási és a kapcsolódó munkavédelmi szabályokról és előírásokról. Ennek köszönhetően ha minket bíz meg az állványozás feladatával, nem kell attól tartania, hogy valamit nem vett számításba, ami miatt esetleg egy ellenőrzés során súlyosan megüthetné a bokáját. Nem baj az, ha nincs pontosan tisztában az állvány építés előírásaival, mi levesszük válláról ennek a felelősségnek a terhét és biztosíthatjuk afelől, hogy a tőlünk igénybe vett állvány bérlés és egyéb szolgáltatások kifogástalanok lesznek.
 • Mentesítjük önt a sok stressztől. A fentiekben már írtuk, hogy az állványozásra vonatkozóan tengernyi szabályozás van érvényben. Hasonló a helyzet az állványok szállításával kapcsolatosan is. A vonatkozó Európai Uniós szabályok évről-évre szigorodnak, így tehát közel sem mindegy, hogy milyen járművel, milyen mennyiségű állványzatot és főként, hogy hogyan szállít. Szerencsére, ha együtt dolgozunk, önnek ezzel nem is kell foglalkoznia. Nincs rizikó, nincs felesleges fejtörő, hogy hogyan lehetne a szállítást az előírásoknak megfelelően kivitelezni… hátra dőlhet és ránk bízhatja magad. Az állvány bérlés valamennyi részletében és a kiegészítő szolgáltatásokban egyaránt a szabályokat pontosan ismerve és követve járunk el. A minőségi kifogástalan munkavégzéshez remek szakemberekkel és valamennyi tárgyi feltétellel rendelkezünk.
 • Az állvány bérlés keretében segítünk a költségek pontos tervezésében. Ha ön is azok közé tartozik, akik nem szeretik a kellemetlen meglepetéseket, hanem szeretnek már a szolgáltatás igénybevétele előtt pontos tájékoztatást kapni annak költségeiről, nálunk jó helyen jár.
  Segítünk tervezhetőbbé tenni a kivitelezés anyagi hátterét azzal, hogy alapos igényfelmérés után olyan ajánlatot adunk, melyben az állvány kölcsönzés valamennyi felmerülő költségét feltüntetjük. Nem sokkoljuk rejtett költségekkel, ajánlatkérés után nyílt lapokkal, tisztán közöljük szolgáltatásaink pontos és teljes árát, így lesz velünk egyszerűbb a tervezés.
 • Segítünk a gazdaságos állványszerkezet megtervezésében. Szeretné megtalálni az adott munkát legjobban támogató, mégis gazdaságos állványozási alternatívákat, szerkezeti megoldásokat? Forduljon hozzánk bizalommal és szakértői segítséget talál a feladatra. Az állvány bérlés árán nehéz spórolni. A megoldás ehhez, ha egyrészt olyan szolgáltatót bíz meg a feladattal, aki eleve reális áron kínálja állványozási szolgáltatásait, másrészt a szolgáltató rendelkezik az építkezéshez közeli raktárral. A Remerbau Kft., azaz mi az ország több pontján is rendelkezünk raktárral, és szakértő munkatársakkal, így tudjuk szolgáltatásunkat, a helyszínre szállítással és kivitelezéssel együtt is gazdaságos áron kínálni. Ha érdekli, milyen ajánlattal tudjuk segíteni ön számára az állványozási munkálatokat, vegye fel velünk a kapcsolatot az oldal tetején, vagy alján található elérhetőségeink egyikén.

Állvány bérlés ár

Az állvány bérlés ára nálunk minden esetben egyénre szabott. Mivel évről-évre megannyi partnerrel dolgozunk együtt, így pontosan tudjuk, hogy nincs két egyforma megrendelő. Minden partnerünk egyedi igényekkel fordul hozzánk, árszabásunkat pedig úgy alakítjuk, hogy az árajánlatban már minden számára szükséges állványszerkezet és kiegészítő szerepeljen. Az állványbérlés ára aszerint is változik, hogy megrendelőnknek szüksége van-e egyéb kiegészítő szolgáltatásainkra. Amennyiben ugyanis igényli, az állványt nem csak bérbe adjuk, de annak építésében, bontásában, valamint szállításában egyaránt segíteni tudunk.

Dolgozzon velünk a gyors és biztonságos munkavégzésért!


HOL TALÁL MEG MINKET?

Állvány bérlés debrecen

Állvány bérlés Debrecen

Cégünk Debreceni központja hatalmas bérlésre kész állvány állománnyal rendelkezik. Így a környéken megkeresését követően szinte azonnal rendelkezésére tudunk állni állványrendszereinkkel. Székhelyünket a Debrecen, Szikgáti út 3. cím alatt találja. Keressen minket bizalommal.

Címünk: 4002. Debrecen, Szikgáti út 3.
Telefonszámunk: +36 (70) 368-9647
Nyitva tartási időnk: Hétfő-Péntek: 8:00-16:00

állvány bérlés budapest

Állvány bérlés Budapest és környéke

Hogy az egyre növekvő piaci igényt maradéktalanul ki tudjuk elégíteni, így immáron Budapest közeli székhellyel és raktárral is rendelkezünk. Abban az esetben, ha a fővárosban, vagy annak közelében lenne szüksége bérelhető állványelemekre, rugalmasan tudunk rendelkezésére állni.

Keressen minket telefonon és kezdjük meg a közös munkát:

Telefonszámunk: +36 (70) 368-9647


Az állvány bérlés, állványozás során a kivitelezők a munkabiztonságot, a gyors rendelkezésre állást és a pontosságot preferálják. A szigorú munkavédelmi és munkabiztonsági előírásoknak megfelelő állványzat használata gyorsabb és biztonságosabb munkát, stabil ütemű kivitelezést eredményez. Az időben és balesetmentesen befejezett munka javítja a költséghatékonyságot és egy újabb referenciát ad, mely hosszú távú együttműködést, vagy újabb megbízásokat is eredményezhet. Szolgáltatásainkat az ország több pontján is igényelheti, az általunk kivitelezett állvány bérlés Debrecen és Budapest területein egyaránt elérhetők, ugyanis mindkét nagyvárosban rendelkezünk központtal. Ennek köszönhetően rugalmas munkavégzést és bérlési feltételeket tudunk szavatolni ügyfeleink számára.