HOMLOKZATI ÁLLVÁNY BÉRLÉS

RemerBau-Galeria-32 (1)

HOMLOKZATI ÁLLVÁNY BÉRLÉS ÉS ÉPÍTÉS

A Remerbau Kft. együttműködésével az építkezési munkálatok gyorsak, pontosak és biztonságosak.

Sokéves szakmai tapasztalatainknak köszönhetően cégünknél nagyon jól tudjuk, hogy a homlokzati állvány bérlés során fontos szempont a költség, a gyors és pontos állványépítés, valamint, hogy a szerkezet maximálisan biztonságos legyen. Ezeket a szempontokat figyelembe véve biztosítunk kiemelkedő minőségű állványozási szolgáltatást országszerte.

Homlokzati állvány bérlés

A homlokzati állvány építés szempontjai

A homlokzati állvány építés az építőipar egyik kritikus területe. A építkezési vállalkozások nagy része rendszeresen kap olyan megbízást, melynek kivitelezéséhez, már nem elegendőek a meglévő emelő- és magasító szerkezetek. A komolyabb, nagyobb munkák vállalásához a legtöbbször már elengedhetetlenné válik az állványszerkezet építése. Ezekhez a munkákhoz, a határidők tartásához gyors, megbízható és a minőségi építés mellett elkötelezett állványozási vállalkozás együttműködésére lesz szükség. Mi, a Remerbau állványnál nem csak bérbe adjuk minőségi állványainkat, de segítünk is a megfelelő szerkezet kiválasztásában. Egy jó homlokzati állvány gazdaságossá teszi a vállalkozást, gyorsabb és biztonságosabb munkavégzést tesz lehetővé.


A Graf típusú állványszerkezet

Cégünk régóta használja az állványozások során a gyakorlatban is jól szereplő, Graf típusú állványszerkezetet. Acél tartó elemszerkezete megfelelő stabilitást nyújt a munkavégzés során, az állvány padozata pedig kiemelkedően nagy teherbírású. A Gráf állvány szélsőséges viszonyok közt is biztonságos és gyors munkát tesz lehetővé. Ez a típusú homlokzati állvány, munkavédelmi szempontból – megfelelő felépítés esetén – a felső minőségi szintet képviseli. Az állvány szerkezete pedig hozzáértő kezek által gyorsan felépíthető, majd a munkavégzés végeztével gyorsan és egyszerűen le is bontható.


Milyen szakemberekre lesz szüksége az állványozáshoz?

Egy statikus, egy tervező, és egy jó kivitelező elengedhetetlen egy stabil állvány felépítéséhez. Ezen szakemberek megtalálása, összehangolása az egyik legnehezebb feladat. Cégünknél évek óta van statikus szakember, aki a homlokzati állvány építését megelőző felméréseknél jelen van. Így elkerülhetőek az állványépítés közben felmerülő esetleges nehézségek, problémák, a kivitelező munkája az állvány telepítése miatt nem csúszik.

A jó állványszerkezet kialakításához tervezés kell, alapos felmérés és pontos kivitelezés. Cégünk már az  állványépítési igény felmerülésekor kezdődő munkafolyamatok során is megfelelően profi, és stabil rendszerekkel tud segíteni, a jó felépítmény kiválasztásában. Az állványépítésben tapasztalt tervezőink minden homlokzatra megfelelő állványozási technikát tudnak tervezni, kivitelezőink tapasztalata pedig garancia a gördülékeny telepítésre.


Miért válasszon minket?

Homlokzati állvány kölcsönzés során budapesti és debreceni telephelyeinken egyre bővülő raktárkészleteinkből tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.

Bérlőink igényeit igyekszünk a legnagyobb odafigyeléssel kiszolgálni, így kiemelt figyelmet szentelünk az állványozás során elengedhetetlen gyorsaságra és pontosságra. Magas minőségi feltételeknek eleget tevő, korszerű homlokzati állvány szerkezeteket kínálunk, melyek gyors felépítést és biztonságos munkavégzést tesznek lehetővé.

Bérelhető állványelemeinket folyamatosan karban tartjuk, szükség szerinti rendszerességgel végzünk rajzuk újrafestést. A sérült festésű állványok nagyobb szintű korróziónak vannak kitéve, így könnyebben sérülhetnek a munka során, amely rendkívül balesetveszélyes lehet. Annak érdekében, hogy telephelyeinken bérelhető állványszerkezeteink mindig kifogástalan állapotban legyenek, különös gondot fordítunk a járófelületek tárolására és rendszeres cseréjére is. Így biztos lehet benne, hogy ha tőlünk bérel állványt, nem csak pénztárcája tartalmát óvja meg, hanem dolgozói épségét is.


MIBEN ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE?

HOMLOKZATI ÁLLVÁNY KÖLCSÖNZÉS

ÁLLVÁNYSZERKEZETEK ÉPÍTÉSE ÉS BONTÁSA

SZÁLLÍTÁS

Igény esetén komplex megoldásainkkal tesszük ön számára kényelmesebbé és költséghatékonyabbá a munkát.

Keressen minket bizalommal!