Állványozás árak 2024

Az állványozás árak minden esetben több szempont együttes figyelembevételével kerülnek meghatározásra. 


Az állvány bérlés ára szemponjából meghatározó tényezők többek között:

  • A bérlendő állványok mennyisége
  • Az állványzat komplexitásának mértéke 
  • Az állványok mellé igényelt egyéb kiegészítők (védőháló, ponyva stb.)
  • A homlokzati állvány bérlésének időtartama
  • Építés és / vagy bontási szolgáltatások igénylése (figyelembe véve a homlokzati sajátosságokat, szükséges segédszerkezet alkalmazását és az egyedi telepítési terepviszonyokat)
  • Fuvarozás, szállítás távolsága (figyelembe véve az útdíjat és a helyszíni anyagmozgatás esetleges nehezítő körülményeit)

A legtöbb álványozó cég az állvány bérlés ár meghatározásakor egyedi ajánlatot készít a helyszíni adottságok és a fent felsorolt bérlési paraméterek figyelembevételével. 

Ennek megfelelően cégünk, a Remerbau Kft. is minden ajánlatkérést egyediként kezel, az igénylő egyedi bérlési szükségleteit figyelembe véve. 

Az állványozás ára cégünknél sokkal többet is magában foglal mint pusztán a szerkezet kölcsönzését és felépítését. Cégünk az állványozás során magas színvonalon biztosítja a szükséges technikai feltételeket, felelősséget vállalva a szakszerű kivitelezéshez. Az állványozás a homlokzati munkák alapja. A szakértelem és a tapasztalat ezen a területen semmiképp sem elhanyagolható, hiszen az állványon dolgozók testi épsége múlik a megfelelő állványszerkezeten és annak szakértői felépítésén.

Válassza a Remerbau Kft. országszinten elérhető állványozási szolgáltatásait!

Kérje ajánlatunkat!

Címünk: 4002. Debrecen, Szikgáti út 3.

Telefon: +36 (70) 368-9647

E-mail: remerbau@gmail.com