Állvány bérlés Budapest

Minőségi állványozás Budapesten és környékén is

A Remerbau Kft. minőségi szolgáltatásai, az állványozás, a homlokzati állvány bérlés Budapest és környékén is rugalmasan elérhető.

Cégünk már lassan több mint tíz éve foglalkozik állványozással. Az állvány kölcsönzéssel kapcsolatos igényeknek eleget téve pedig, debreceni központi raktárunk mellett már Budapesten is igénybe vehetők szolgáltatásaink.

A legtöbb kivitelező cég nem rendelkezik saját állványrendszerrel, vagy azért mert nincs szüksége folyamatosan az állványzatra, vagy pedig azért, mert nem tudja kivitelezni az állvány elemeinek tárolását. Számukra ideális megoldást kínál az állvány kölcsönzés lehetősége.

A Remerbau Kft-nél kedvező feltételekkel kínáljuk bérbeadásra Graf típusú állványrendszereinket, melyek a homlokzati munkálatokhoz elsőosztályú eszközként szolgálnak.

A Graf állványok sokoldalú kiegészítő elemeik és tartozékaik révén valamennyi homlokzati munkához rendkívül rugalmasan alkalmazhatók. Ez az állványtípus elsősorban egyszerű és gyors össze- és szétszerelhetőségének köszönheti népszerűségét. A kivitelezők már évek óta előszeretettel választják, hiszen ez a Graf állványrendszerek tökéletesen alkalmazkodnak a kivitelezési munkálatok szoros határidőihez. Mivel felépítésük és bontásuk rendkívül gördülékeny, így jól tervezhetővé teszik a munkát, biztosítja a kivitelezési határidők pontos tartását.

Immáron az országban több helyen, köztük Budapesten is rendelkezünk telephellyel, raktárral.

A Pest megyei építkezéseket, homlokzati munkálatok végzését helyi raktárunkkal tesszük még kényelmesebbé és gördülékenyebbé. Telephelyünkön tapasztalt kollégáink minden kérdésre kiterjedő felhasználási tanácsokkal, útmutatással, igényfelméréssel látják el a bérlőket.

Ha nem tudja, hogy pontosan milyen méretű és/vagy mennyiségű állványzatra lenne szüksége, forduljon bátran szakembereinkhez, akik segítenek az adott munkavégzéshez és az épület jellegéhez, méretéhez szabott állványzat meghatározásában.

Partnereinknek minden esetben igyekszünk kedvező bérleti díjakat és rugalmas kölcsönzési feltételeket biztosítani. Állványaink minden szükséges tartozékot, kiegészítőt tartalmaznak: köztes munkaszinteket, kitámasztókat, szükség esetén súlyokat, védőhálót és igény esetén további elemeket.
Mindezek mellett pedig az állványok helyszínre szállításában, építésében és bontásában is maximális szakértelemmel tudunk szolgálni kiegészítő szolgáltatásként.
(Szeretné az állványelemeket maga szállítani? Furgon bérlés segíthet a megfelelő jármű beszerzésében.)

Az állványok tárolására és karbantartására nagy figyelmet szentelünk, ennek köszönhetően bérelhető állványaink kifogástalan állapotban kerülnek a bérlőhöz. Emellett biztos lehet abban, hogy a tőlünk bérelt állványok és állvány elemek valamennyi szabványnak és munkavédelmi előírásnak maximálisan eleget tesznek.

Amennyiben igénybe szeretné venni állvány bérlés Budapest központú szolgáltatásunkat, úgy vegye fel velünk a kapcsolatot
telefonon: +36 (70) 368-9647,
vagy Pest megyei címünkön: Csomád, Kossuth Lajos u 79.

állvány bérlés budapest